Notícies

El senyor Javier Castro, director territorial Est de Telefònica, i el doctor Carlos Juiz, vicerector de Tecnologies de la Informació de la Universitat de les Illes Balears, presentaran el programa de beques Talentum als estudiants de la UIB.

Es tracta d’un programa de beques creat per Telefónica per ajudar estudiants en els últims anys de carrera que vulguin desenvolupar projectes socials a través de la tecnologia. Hi poden optar els estudiants universitaris de tots els cursos i carreres amb una idea tecnològica innovadora, tot i que tenen prioritat els que cursin carreres tecnològiques.

És un programa itinerant que ja ha passat per altres universitats, i que representa una oportunitat per facilitar la innovació i la generació de projectes relacionats amb les tecnologies de la informació i la mobilitat.

Telefónica realitza una gira presencial en un grup d’universitats seleccionades vinculades a la xarxa de càtedres Telefónica, i per segon any consecutiu la UIB, que disposa de la Càtedra Telefónica de Sanitat Digital i Turisme Sostenible, ha estat seleccionada per a la presentació.

Data de l'esdeveniment: 14/06/2013

Data de publicació: 25/07/2013