Benvinguts al Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears. El grup humà del departament està format per pràcticament 100 persones entre professors, investigadors i personal d'administració i serveis.

La recerca desenvolupada al departament està orientada a les àrees de ciències de la computació, arquitectura de computadors, comunicacions, telemàtica, matemàtiques, etc. I els seus treballs estan reconeguts amb publicacions a revistes internacionals d'alt índex d'impacte i conferències d'alta qualitat.

La qualitat de la recerca tambè és manifesta en el nombre de projectes d'investigació en els que s'involucren els membres del departament. Projectes competitius d'àmbit nacional i internacional, moltes vegades amb coordinació amb altres universitats.

El DMI participa en la docència de tots el graus de la Escola Politècnica (Matemàtiques, Informàtica, Industrials, Telemàtica, Edificació) i en altres graus com son Biologia, Magisteri, etc. A més, organitza i participa en màster professionals i universitaris.

Llegir -

aturmeda